Termin: 21-23.10.2022

Miejsce: Wałcz

  Piątek    
13.30-14.30 Obiad    
14.30-15.00 Przywitanie uczestników konferencji - wprowadzenie do programu i zasad przyznawania certyfikatów. Sprawy organizacyjne 1/2h teoria
15.00-15.45 Trening siłowy w jednostce treningowej, wykorzystanie obciążenia własnego ciała 1h teoria
15.45-16.15 przerwa kawowa    
16.15-17.00 Indywidualny trening bramkarski, podstawowe interwencje bramkarskie 1h praktyka
  przerwa    
17.15-19.15 Bramkarz w treningu z zespołem 2h praktyka
19.15-20.15 Kolacja    
  Sobota    
7.00-9.00 Śaniadanie    
9.00-10.00 Trening siłowy w jednostce treningowej, wykorzystanie obciążenia własnego ciała 1h praktyka
10.00-10.45 Wprowadzenie do treningu oporowego dzieci i młodzieży 1h praktyka
  przerwa kawowa    
11.15-12.15 Raporty ze zgrupowań letnich 1h teoria
12.15-13.15 Modele obron otwartych na przykładzie 3:2:1 1h teoria
13.30-15.00 obiad    
15.00-16.00 Modele obron otwartych na przykładzie 3:2:1 1h praktyka
16.00-17.00 Wykorzystanie gier i zabaw w rozwijaniu umiejętności poznawczych (scanning, decyzyjność, umiejętność współpracy) 1h praktyka
  przerwa    
17.15-18.15 Optymalizacja techniki w kontekście podejmowania decyzji w sytuacjach boiskowych  1h praktyka
18.15-19.15 Kolacja    
19.15-20.15 Diagnostyka i komunikacja z zawodnikami labilnymi emocjonalnie 1h teoria
20.15-21.00 Ortopedyczne bóle stawowe u dzieci i młodzieży 1h teoria
  Niedziela    
7.00-9.00 Śaniadanie    
9.00-11.00 Identyfikacja talentu i selekcja w piłce ręcznej 2h teoria
11.00-11.30 Przerwa kawowa    
11.30-14.30 Identyfikacja talentu i selekcja w piłce ręcznej 2h teoria
14.30-15.00 Rozdanie certyfikatów 1/2h teoria
15.00- Obiad    

Wykładowcy:

 

Mariusz Skuta

dr Marcin Kochanowski

dr Marcin Smolarczyk

dr n. med. Wojciech Jurasz

dr Andrzej Zieliński, AWF Warszawa

Józef Kulik/Marek Mońko/Edyta Suchy/Lidia Walczyk

 

Program może ulec zmianie. Trenerzy dojeżdżają we własnym zakresie.